VOOR OUDERS

Het komt wel eens voor dat je als ouder(s) met je handen in het haar zit, omdat je niet meer weet hoe je je kind kunt helpen met schoolwerk. Je kind vindt het lastig om aan het werk te gaan, een planning te maken of loopt vast. De intrinsieke motivatie is er niet. Door mijn ruime ervaring als leerkracht, zie en hoor ik regelmatig deze worsteling tussen ouder(s) en hun kind(eren). Ik kan jullie helpen en samen gaan we aan de slag om weer plezier in school(werk) te krijgen.

Laat mij jullie als ouder(s) ondersteunen als jullie niet op een lijn zitten met school, hoe om te gaan met de leerproblemen van je kind. Het kan ook zijn dat je je als ouder(s) niet begrepen voelt door school. Dit zijn zomaar wat voorbeelden die ik zelf ben tegengekomen in de praktijk.

VOOR LEERKRACHTEN

Als leerkracht is het fijn om een goede band en sfeer met je klas of leerling te hebben. Als dit niet meer het geval is, ga je met een ‘knoop’ in je maag naar je werk. Doordat je niet meer met een frisse blik naar je klas of kind kunt kijken, beland je in een vicieuze cirkel, waar je moeilijk uitkomt.Ik wil je graag laten inzien wat de mogelijkheden zijn om uit die cirkel te komen. Met een duidelijke hulpvraag en eventueel observaties in de klas, maken we samen een plan, zodat werken in de klas weer leuk wordt!